Teljes árjegyzék letöltése

* Az oktatási intézmények és a községi könyvtárak kedvezményes áron vásárolhatnak.

 

Szoftverdoboz

 

Listaár: 635000 Ft

Kedvezményes ár*: 0 Ft 

*A Szikla IKR licenc díja iskolai és nyilvános községi könyvtárak részére 2 éves hűségidőval kötött folyamatos szolgáltatási szerződés esetén 0,-Ft, különben 381000 Ft.

Szikla-21

 

A Szikla21 Integrált Könyvtári Rendszer a NetLib Kft. professzionális terméke. Célközönsége elsősorban a megyei, városi könyvtárak és szakkönyvtárak. 

A Szikla21 eszközkészlete messze túlmutat a hagyományos könyvtári munkafolyamatok támogatásán. Egy komplex, kiforrott könyvtár-informatikai eszköz, amely az elmúlt két évtizedben a felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan fejlődött. Az intenzív fejlesztési munka a legkorszerűbb informatikai környezetben töretlenül folytatódik. A szabványok és jogszabályok esetenkénti változásán túl a fejlesztésnek irányt szab az informatika gyors fejlődése, valamint a hagyományos és modern könyvtári igények alakulása.

 

Szoftverdoboz

 

Kedvezményes ár*: 0 Ft

*A Szikla IKR licenc díja iskolai és nyilvános községi könyvtárak részére 2 éves hűségidőval kötött folyamatos szolgáltatási szerződés esetén 0,-Ft, különben 254000 Ft.

Szikla MINI

 

A Szikla-mini Integrált Könyvtári Rendszert funkcionalitása alapján az oktatási intézmények és kistelepülések könyvtárai számára ajánljuk. Akár többfelhasználós üzemmódban (max. 4 munkaállomáson) dolgozhatunk vele. A feldolgozható kötetek száma ötvenezer. Minden modul csatlakoztatható hozzá.

 

Szoftverdoboz

 

Kedvezményes ár*: 0 Ft

*A Szikla IKR licenc díja iskolai és nyilvános községi könyvtárak részére 2 éves hűségidőval kötött folyamatos szolgáltatási szerződés esetén 0,-Ft, különben 127000 Ft.

Szikla Basic

 

A Szikla-Basic Integrált Könyvtári Rendszert a legkisebb könyvtárak számára ajánlunk. Egyfelhasználós üzemmódra és hatezer dokumentum feldolgozására képes. Minden olyan funkciót tartalmaz amely egy kisebb könyvtár működtetéséhez elengedhetetlen.

 

Szoftverdoboz

 

Listaár: 63.500 Ft

Kedvezményes ár*: 38.100 Ft

További munkaállomás

 

A Szikla21 és Szikla-MINI rendszereinket lehetőség van további munkaállomás licenszekkel bővíteni.